Pawshake logo
Lise

Rabbitrun

Overijse
19 fois favoris
15 clients réguliers
Je vis avec 1 chien et 2 chats
<27h
Temps de réponse
100%
Taux de réponse
Hébergement
Garde de 24h, au domicile du gardien
2.5 EUR par animal supplémentaire
2.5 EUR
/nuit
Services additionnels et tarifs

À propos de Lise

OPVANG VOOR KONIJNEN EN KLEINE KNAAGDIEREN/ AAN HUIS VOOR HONDEN, KATTEN, KONIJNEN, KNAAGDIEREN, KIPPEN,.../ OOK DIEREN MET MEDISCHE ZORG

Hallo iedereen,

Ik ben Lise, dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn hele leven al heb ik dieren en ben ik dag in dag met ze bezig. Ik kan misschien best even uitleggen welke dieren ik zelf heb of gehad heb, al dan niet tijdelijk, zo weet u waarmee ik ervaring heb. Want hoewel ik nog

maar 23 ben heb ik toch al wel wat ervaring opgebouwd.

Onze eerste hond was een kruisingkje, maar een schat van een hond. Nu hebben we een Berner Sennen teefje, geadopteerd uit een asiel toen ze 8 maanden oud was. Ik had ook een kat, gevonden als 5 weken oud kitten en hij is uiteraard nooit meer weggegaan. Hij stierf op de leeftijd van 13 jaar. Sinds 2016 hebben we opnieuw een katje in huis. We vonden haar toen ze 8 weken oud was in het veld na een wandeling met onze hond. Ze was compleet onderkomen, maar intussen is ze genezen en uitgegroeid tot een lieve kattin. Verder hebben we ook nog een aquarium met goudvissen (sluierstaarten) en een algeneter gehad. We hebben ook al jaren kippen. Deze komen een beetje van overal. De eerste kochten we in de dierenwinkel, eentje bij een kleinveefokker, eentje die ik zelf van verwaarlozing gered heb en er terug bovenop geholpen heb, een afgedankte haan van de buren, eigen kuikentjes die ondertussen ook volwassen zijn en 2 afgedankte legkippen. Uiteraard zijn er ondertussen al enkele gestorven door ziekte of ouderdom. De afgedankte haan en één van onze eigen hanen heb ik herplaatst uit bestwil voor de dieren zelf.

Samen met het verwaarloosde kipje heb ik er ook 2 eenden meegenomen, deze heb ik verzorgd tot ze beter waren en daarna herplaatst.

Tot slot ben ik vooral veel met konijnen bezig. Ik heb er enkele van mezelf, allen geadopteerd of afgedankte dieren. Daarnaast ben ik ook vrijwilligster voor een konijnenopvang en heb ik ook steeds enkele opvangertjes.

Mijn omgeving: ik woon op het platteland, ben er geboren en getogen. Mijn eigen dieren (hond, kat) leven binnen en buiten (kippen, konijnen). Zij krijgen alles wat hun hartje begeert met oog op een goed welzijn.

Ik

heb Dierenzorg

(Bachelor Agro-en Biotechnologie) gestudeerd

en maakte dus van mijn passie mijn beroep.

Ondertussen werk ik in de Aveve waar (jammer genoeg) ook dieren verkocht worden. Tot slot ben ik vrijwilligster bij Jodipro vzw (konijnen),

De Kattenbrigade, SoS-Strays, Mirtos Animal Projects

en het asiel te Aarschot.

De dieren worden dagelijks meermaals in de watten gelegd en bij het houden van mijn eigen dieren kijk ik wat betreft hun noden naar hun natuurlijke behoeften en probeer daaraan zo goed mogelijk te voldoen.

Ik heb zelf dieren die van overal komen. De meesten hebben een verleden dat voor mij onbekend is. Sommige zijn door dat verleden voor altijd getekend. Hoewel sommigen van hen hierdoor schrik hebben van mensen en daardoor niet altijd gemakkelijk in de omgang, zijn ze hier altijd welkom. Ik behandel mijn dieren met het diepste respect, welk karakter ze ook hebben.

Ik leer nog elke dag bij en interesseer mij ook voor alles wat met dieren te maken heeft. Op die manier kan ik steeds beter voor mijn dieren zorgen en hun noden begrijpen.

Les services de Lise

Au domicile du gardien

Hébergement
Votre chien logera au domicile du gardien. Ambiance familiale garantie
2.5 EUR par animal supplémentaire
2.5 EUR
/nuit

À votre domicile

Visites à domicile
Trouvez un gardien qui rendra visite à votre animal à votre domicile pour le nourrir et passer du temps avec lui
19 EUR pour deux visites à domicile par jour
13 EUR
/jour

Lise offre aussi

Ramassage / raccompagnement

Politique d'annulation et de remboursement: Flexible

Remboursement complet si le client annule plus de 24 heures avant le début du service. Remboursement de 50% si annulé après 12h00 la journée précédent le début du service.

Évaluations

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Consciencieux
starstarstarstarstar
Description exacte
starstarstarstarstar
Soins des animaux
starstarstarstarstar
Qualité/Prix
starstarstarstarstar
Visites à domicile
Heidi, 2020-09-21

Zeer tevreden!

starstarstarstarstar
Visites à domicile
Heidi, 2020-09-21

Zeer tevreden!

1
2
3
4
5
...
14
next page

Disponibilité

Les animaux de Lise

Laika
Chien
Jefke (+)
Chat
Mabel
Chat

À propos du logement de Lise

Animaux acceptés

Petits animaux
petits animaux (rongeurs, lapins, oiseaux ...)

Le logement de Lise

Une ferme
Grand espace extérieur
N'a pas d'enfant
Transport en cas d'urgence

Compétences

Compétences Spécifiques

Je parle Anglais & Français & Néerlandais
+10 années d'expérience
Familier avec les techniques de dressage de chiens

Opleiding: Bachelor Agro- en biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg (KaHo Sint-Lieven Sint-Niklaas) Stages: -Dierenartsenpraktijk (dierenartsassistente) -Dierenasiel te Aarschot -FOD Dierenwelzijn Werk: bediende Aveve Vossem Vrijwilligerswerk: -Jodipro vzw (opvanggezin konijnen) -SoS-straathonden Turkije (tot eind 2013) -VVDB Aarschot (lid en wandelaar voor de honden) -De Kattenbrigade (adverteerder) -Mirtos Animal Projects (gastrijder & inzamelpunt) - SOS Strays (gastrijder & huisbezoeker) Andere opleidingen/bijscholing: -rijbewijs B -studieavonden KaHo Sint-Lieven: katten (2012), honden (2013) en paarden (2014) -studiedag FOD Dierenwelzijn ‘Wat is er aan de hond?’ (2013) -Europees symposium cel contractueel onderzoek (2013) -bijscholing Fyto - Aveve (11/2014) -bijscholing Dier - Aveve (06/2015) -Konijnencongres 2015 (09/2015) -Konijnencongres 2016 (09-2016) -Cursus Roofvogels - Natuurpunt (11-12/2016) Ervaringen: - Tijdens mijn middelbare schoolperiode ging ik iedere vakantie helpen bij mijn eigen dierenarts als assistent, op die manier deed ik al heel wat ervaring op. -Ik paste al eerder op konijntjes, vogels, hamsters en cavia's van mensen die op vakantie gingen en deed al verschillende huisbezoeken. Wordt vervolgd!

Peut donner

Médicament par voie orale
Cours de secourisme pour les animaux de compagnie
Administration de médicaments par injection

Expérience avec

Bénévole pour la protection des animaux
Sauvetage d'animaux
Problèmes de comportement

Statistiques

<27h
Temps de réponse
100%
Taux de réponse
il y a 6semaines
Dernière activité
Entretien téléphonique
Vérifié
Facebook
Vérifié
SMS
Vérifié
Email
Vérifié
Lise

Lise

Rabbitrun

Overijse
Hébergement
Garde de 24h, au domicile du gardien
2.5 EUR par animal supplémentaire
2.5 EUR
/nuit
Services additionnels et tarifs
Contacter Lise

Politique d'annulation et de remboursement: Flexible

Remboursement complet si le client annule plus de 24 heures avant le début du service. Remboursement de 50% si annulé après 12h00 la journée précédent le début du service.

Réservez via Pawshake pour bénéficier de la Garantie Pawshake, l'assistance, de la garantie de réservation, des paiements sécurisés, aucun frais de dossier, aucun frais de modification, de l'envoi quotidien de photos et plus encore !

Contacter Lise